Колабиралият футболист на Шефилд Юнайтед бе изписан от болница

Колабиралият футболист на Шефилд Юнайтед Джон Флек бе изписан от болницата тази сутрин. Той припадна по време на мача срещу Рединг на „Медейски Стейдиъм“, от 19-ия кръг на Чемпиъншип.

30-годишният полузащитник на „остриетата“ получи около десет минути спешна медицинска помощ на терена.

Флек беше откаран с линейка в близката болница „Роял Беркшиър“. По-късно от клуба потвърдиха, че халфът е бил в съзнание, когато е напуснал стадиона.

След като остана в съзнание в болницата за около 12 часа, Флек бе изписан в сряда сутринта и се отправи обратно към Шефилд, където ще бъде наблюдаван от лекарите на клуба.

От Шефилд Юнайтед не коментираха какво е причинило колапса на Флек и каква част от тялото е била засегната при инцидента.

„Шефилд Юнайтед е благодарен да съобщи, че Джон Флек е изписан от болницата и ще се върне в Шефилд днес. След задълбочени медицински изследвания и престой в болницата за една нощ за наблюдение, той беше изписан, за да се прибере у дома си, където медицинският персонал на Шефилд Юнайтед ще продължи да го наблюдава отблизо. Юнайтед и Джон Флек биха искали да благодарят на всички, които помогнаха в стресовия момент снощи, както и на всички подкрепящи за съобщенията“, се казва в съобщението от клуба.

Футболист колабира на мач в Чемпиъншип

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

4 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт