Козмин Моци: Има много неща заради които се разделяме с Дамбраускас (ВИДЕО)

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци даде изявление пред медиите след като „орлите“спечелиха с 4:2 гостуването си на Левски.

„Заслужено спечелихме. Играхме добре, доволен съм от играчите и треньора. Не сме доволни от съдийството. Не знам защо ако даваме пари за ВАР, ние не го ползваме“, недоволен бе той от съдийството на мача и допълни: „Искаме да се ползва ВАР и то не само от едната страна. Имаше две ситуации първото полеувруме, когато трябваше да се използва ВАР. Поне като го имаме, трябва да го ползваме“.

„Имаме добри футболисти. Днес показаха, че имат качества, че имат големи характери и че могат да бият всеки отбор“, похвали играчите на тима Моци.

По повод раздялата с Валдас Дамбраускас той сподели: „Още говорим с Валдас Дамбраускас по разтрогването на договора му. В този момент нямаме никаква опция за нов треньор, защото не се знае докога ще приключим всичко с Дамбраускас. Сега Генчев ще е старши треньор. Ние го познаваме, той показва, че има качества и може да води отбора. Бяха много неща, заради които се стигна дотук с Дамбраускас“.

Лудогорец сътвори два обрата и взе трите точки от Левски

Станимир Стоилов: Допуснахме детски грешки, не можем да нарисуваме нови футболисти (ВИДЕО)

Генчев: Не са много отборите, вкарали четири гола на ‘‘Герена‘‘

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт