Крушарски: Очаквах повече дебати, а не само да изберем и да заебем

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че е очаквал повече дебати да има на конгресса, а „не само да зиберем и да заебем“.

„Резултатът горе-долу беше ясен. Очаквах обаче, че ще има повече дебати, повече въпроси, а не само да изберем и да заебем… Има доста наболели неща, които трябва да се решават. Ако решаваме въпроса само с един избор, значи нищо няма да се получи“, коментира Крушарски.

„Най-големият скандал съм аз, защото има доста хора, които са неподготвени, които хора нито ме знаят, нито ме познават, да ме обиждат, че аз съм крадец на ДДС и спекулант, а той нито един пирон не е забил през живота си и не е свършил нищо за футбола, освен да е прибрал. Визирам един има Градев. Той е бил някакъв адвокат по спортно право, ама той няма завършено такова образование, аз не знам как ще го има такова спортно право, като той няма такова образование“, добави той.

„Той може да е всичко друго, но неговата адвокатска работа му я върши Руди, а не той. Това няма значение.“

„Като излезеш на трибуната, трябва да излезеш и да кажеш какво ще промениш. Аз не чух нищо от никой. Аз на Боби оттук-нататък съм му съдия изпълнител и няма да ги оставя на мира.“

„Ние ако клубовете не се обединим и не започнем да правим нещо в самия клуб, държавата да помага реално, нищо няма да се промени.“

„10 гласа са си 10 гласа. Вярно е, че битката беше ожесточена, но не трябваше да протече така конгресът. Това не е конгрес, а е само измиване на ръцете, за да се оправдае едно присъствие“, каза още Христо Крушарски.

Голяма драма: Борислав Михайлов остава президент на БФС, изпревари Бербатов с 11 гласа, 1 глас не стигна до балотаж

Бербатов: Ще оспорваме в съда, не сме се отказали (ВИДЕО)

Първите думи на Борислав Михайлов след преизбирането му за президент (ВИДЕО)

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт