Кубрат и Тервел Пулеви все още не са получили никакви пари от боксовите си срещи в САЩ

Компания „Трилър“, под чиято юрисдикция се проведоха срещите на братя Пулеви, все още не са изплатили хонорарите на боксьорите, пише „boec.bg“. Джери Форест, който беше победен от Кубрат Пулев, е единственият получил някаква сума, но тя е само малка част от договореното.
На Тервел и Кубрат са им обещани по около 200 000$, а на Сергей Ковальов – 500 000$. Отделно боксьорите трябва да получат компенсации за разходите около подготвителните им лагери.
В договорите си „Трилър“ си дават 75-дневен срок, за да се разплатят със състезателите си. Този път срокът е бил 31-ви май, но в сметките на братята и руснака все още липсват каквито и да било постъпления.
Атлетическата комисия на Калифорния вече се е заела със случая и заплашва компанията-организатор със забрана да провежда събития на калифорнийска територия. Останалите комисии в САЩ също следят ситуацията отблизо. Main Events, промоутърите на Ковальов и Epic Sports, промоутърите на Пулеви, са в преговори с компанията, за да изгладят недоразумението.
Това не е първото такова забавяне на „Трилър“ – през миналата година, след демонстративния мач между Майк Тайсън и Рой Джоунс, хонорарите също не бяха изплатени напълно и то до ден днешен.
Към момента от компанията-организатор не са излезли с официална позиция и отказват коментар.
А ето и какво каза Дионтей Уайлдър по отношение на случващото се в световния бокс.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

15 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт