Кубрат Пулев: Има доста противници, които искат да премерят сили с мен

Кубрат Пулев заяви, че в началото на 2022 година ще има раздвижване около боксовата му кариера. Пред колегите от Нова телевизия Кобрата разясни и за битката, която му предстои срещу световния шампион в ММА Витор Белфорт. Срещата ще се състои в края на ноември в САЩ.

Кубрат Пулев излиза срещу бивш шампион на ММА в САЩ

„Поканиха ме срещу много сериозен противник – Витор Белфорт. Той е световен шампион в ММА, доказал се спортист, но смятам, че съм по-добър и трябва да го победя. Аз и Белфорт сме последен мач, главно събитие в тежка категория, надявам се да предложим шоу“.

„Разликата спрямо бокса е, че ръкавиците тук са по-малки. Наподобява бокса, даже е доста близо. Позволени са малко повече удари, това също е някаква разлика. Следващата година, още в началото, ще има раздвижване около боксовата ми кариера. Има доста противници, които искат да премерят сили с мен. Голямо желание ми е да направя още някой мач в България, тук се чувствам непобедим с любовта на феновете“, каза още бившият претендент за световната титла в тежка категория.

„Не е лесно да си Кубрат Пулев, всичко идва от семейството, после треньори и много други. Човек трябва да прави нещата с желание и любов. Това е Кубрат – любов“, каза Пулев.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

16 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт