Кубрат Пулев с първи думи за мача с Витор Белфорд, обяви и голяма новина за кариерата си

Най-известният български боксьор Кубрат Пулев даде интервю пред „NOVA“, в което потвърди, че ще се бие с бразилеца Витор Белфорд в САЩ в края на месеца. Зрелищната среща ще бъде част от събитието „Triad Combat“, ще се проведе в Арлингтън, Тексас на 27 ноември и ще бъде „черешката на тортата“ в програмата:
„Поканиха ме срещу много сериозен противник – Витор Белфорд. Той е световен шампион в ММА, доказал се спортист, но смятам, че съм по-добър и трябва да го победя. Аз и Белфорд сме последен мач, главно събитие в тежка категория, надявам се да предложим шоу“, каза Кобрата и добави:
„Разликата спрямо бокса е, че ръкавиците тук са по-малки. Наподобява бокса, даже е доста близо. Позволени са малко повече удари, това също е някаква разлика“.
40-годишният българин загатна и че в началото на 2022 година ще има раздвижване около кариерата му и заяви, че иска да проведе мач в България:
„Следващата година още в началото ще има раздвижване около боксовата ми кариера. Има доста противници, които искат да премерят сили с мен. Голямо желание ми е да направя още някой мач в България, тук се чувствам непобедим с любовта на феновете“, съобщи Пулев и добави: „Смятам, че в България трябва да се въведе закон за парковете и горите за вечни времена. Не осъзнаваме каква природа имаме!“.
„Не е лесно да си Кубрат Пулев, всичко идва от семейството, после треньори и много други. Човек трябва да прави нещата с желание и любов. Това е Кубрат – любов“, завърши коментара си родният боксьор.
Наскоро пък Кобрата се записа да учи в български университет – можете да си припомните тази новина ТУК.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

27 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт