Левски благодари на всички „сини“ сърца по трибуните

Левски излезе с официално обръщение, в което благодари на всички „сини“ сърца по трибуните, които подкрепиха отбора при равенството 0:0 срещу ЦСКА 1948 в мача от осмия кръг на efbet Лига.

Публикуваме обръщението на Левски към своите привърженици без редакторска намеса: 

„Левски“ е силен, когато е единен. Това е не просто лозунг, това е изпитана във времето константа, която е съхранила „синия“ клуб. Не успехите, титлите или конкретни единици, а голямата левскарска общност. Тази, която премина през изпитанията на времето и днес продължава да пише история. Продължава завета на създателите и устоява на всяко изпитание.

Този левскарски дух пренесе „Левски“ през годините и ще го отнесе във вечността. Това чувство за дълг, чест и пренадлежност към нещо по-голямо от просто футболен клуб. Левскарите за пореден път доказаха каква сила се крие в тяхното единство и непоколебимост. И нито класиране, нито резултат могат да ги разколебаят.

Нашият клуб все още преминава през един от най-трудните периоди в историята си и въпреки това е по-жив от всякога, благодарение на своите привърженици. Вчера те отново бяха рамо до рамо до играчите в синьо, подкрепяха ги от първата до последната секунда и останаха без глас в името на голямата си любов. „Левски“ не спечели на терена, но всички в „синьо“ си тръгнаха от „Герена“ с чувство на удовлетворение. С ясното усещане, че отбор и публика бият в един ритъм, за да възродят синьото ДНК на победители.

Благодарим на всички „сини“ сърца по трибуните!

Единни в делата, с „Левски“ в сърцата!

Левски пусна билетите за мача с Марек за Купата

Мъри Стоилов: Ще си изцапам ръцете, но ще вкарам правила в Левски

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

4 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт