Лионел Меси вдигна ръце от френския пазар – не може да си намери постоянно жилище

Футболистът на ПСЖ Лионел Меси продължава да изпитва трудности с намирането на постоянно жилище във френската столица за него и семейството му.
След като напусна Испания, където живееше в продължение на 20 години, аржентинецът отседна заедно със съпругата си Антонела и трите си деца в 5-звездния хотел „Royal Monceau“. Твърди се, че там Бълхата плаща по 17 000 паунда на нощувка!
„The Sun“ съобщава днес, че двамата с жена му са били хвърлили око на замъка „Palais Rose“, но неговият собственик веднага е повишил наема на имението, което струва 41 милиона паунда, щом е научил кой иска да се нанесе в него!
Замъкът разполага с невероятни удобства – собствено кино, басейн, игрище за скуош, фитнес зала, стая за игри, както и вила за персонала и гостите на живущите. Дворецът се намира и на само 20 минути от френската столица.
Интересно е да се отбележи, че този замък е използван и от Шарл дьо Гол – президентът на Франция, който прекарва 3 дена в него по време на Втората световна война!
Заради повишения наем Лионел Меси и Антонела не са успели да си осигурят мечтания дом в покрайнините на Париж и ще се наложи да продължат с търсенето…

Messi is looking to rent a Paris castle called the Pink Palace worth £41m https://t.co/kGn2u9vz3x
— Sun Sport (@SunSport) September 17, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт