Майк Тайсън даде много опасен съвет на Уайлдър преди боя му с Фюри

Предстои очакваният с огромен интерес трети сблъсък между Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър. До момента британеца има един успех (другият мач завърши наравно) и след него носи колана на WBC, но американецът ще опита да си го върне тази събота (9 октомври).
Една от големите легенди на бокса Майк Тайсън пък даде любопитен съвет на Уайлдър малко преди деня – а именно да се хвърли и да даде всичко от себе си от самото начало до 5-6 рунда, колкото евентуално би издържал мачът, преди някой да падне.
„Това ще бъде добро. Харесвам Уайлдър, но дали той отива, за да победи, или отива, за да получи големите пари. Отива ли наистина там, за да победи?“ – зачуди се 55-годишният Тайсън.
Уайлдър стана антипатичен за мнозина от своите фенове, след като обвини Фюри, че е измамник. Но Майк Тайсън вярва, че той ще върне обратно уважението към него, ако излезе и постигне голяма слава.
„Те трябва да излязат на максимума за пет или шест рунда. Ако го хванеш, хващаш го. Всеки ще бъде доволен, ако и двамата се хвърлят на максимум от началото. Шест рунд на максимум – или печелиш, или губиш“ – сподели още Майк Тайсън.
А вижте любопитната история за това как Майк Тайсън предложи 10 бона, за да се бие с горила.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

8 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт