Мбапе не затваря нито една врата

Килиан Мбапе наруши мълчанието си. Той даде две интервюта за вестник „L’Equipe“ и радио „Монте Карло“, в които разказва своята версия за всичко, което се случи през изминалото лято и разочарованието му с проваления трансфер в Реал Мадрид. Нападателят изобщо не мулчи и думите му служат за потвърждаване за някои неща, но и на други, които бяха прити за даденост. Това са най-важните изводи от неговите две изявления.

И в двете интервюта, които ще се появят утре Мбапе не изключва напускането на ПСЖ, но също така не изключва възможността и да поднови своя договор с клуба.

Мбапе разкрива, че е искал да напусне ПСЖ през миналото лято и все още е готов да го направи, което разкрива идеална възможност за отборите, които се борят за неговия подпис.

Но и в двете интервюта Мбапе оставя вратата отворена, за да подпише нов договор с парижани.

Килиан иска да има добри отношения с клуба и най-вече с феновете и би било самоубийствено да затвори вратата пред ПСЖ в средата на сезона.

И в двете интервюта Мбапе изпраща ясно послание към Леонардо. Играчът опитва да защити позицията си пред феновете, като гарантира, че е искал да напусне, защото желанието му винаги е било ПСЖ да получи сериозна трансферна сума.

Леонардо го обвини, че е нарушил думата си.

Сега всичко е оставено в ръцете на президента на ПСЖ Насер Ал-Келайфи, който има трудната задача да убеди Мбапе да поднови своя контракт.

Мбапе също така уточни, че от Пари Сен Жермен са му предложили две оферти за нов договор и по този начин отрече информациите, че е отказал шест предложения.

Пари Сен Жермен възнамерява да отправи трета оферта към Килиан Мбапе преди 1 януари.

Мбапе: Поисках да напусна и ПСЖ да вземе пари за мен

Във Франция: ПСЖ сгреши с Неймар

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт