Михайлов: Цял мач бях замаян, време е за резултати, няма за кога да чакаме!

Капитанът на България Николай Михайлов коментира равенството, което отборът ни направи срещу Северна Македония в Лига на нациите. Той посочи основната разлика между двата тима и заяви, че двата съседски отбора са играли като равни днес.
„Честно казано, не мога да кажа, че сме разочаровани. Очакванията бяха задължително да победим, но аз гледам реално на нещата и спрямо ситуацията в момента и е излишно да коментираме. Имахме и положителни моменти, и неща, върху които трябва да работим. Смятам, че резултатът е закономерен. Трябва да се възстановим и след 3 дни, без да си говорим празни приказки, трябва да победим Грузия, за да запазим шансовет. Програмата е трудна, групата не е лесна, всички даваме всичко, за да направим добър резултат. Днес мисля, че малко не ни достигна през второто полувреме да задържим топката и да не им даваме ситуации, които те създадоха и второто полувреме“, започна Михайлов след 1:1 в Разград.
„Не се чувствам добре, удари ме в брадата, беше ми замаяно целият мач, коментира той инцидента с него през първата част. – Радостното е, че не влезе топката. Това ми е работата, да помагам с каквото мога, направихме добри резултати, чувствам се добре и в клубния тим. За съжаление, не успяхме да запазим вратата си суха, иначе щяхме да вземем три точки“.
„На доста моменти им дадохме инициативата, а нашият интензитет падна, те бяха по-свежи. Второто полувреме нещата се поизравниха. Те имат средно ниво играчи, плюс трима-четирима на световно ниво, а ние нямаме такива играчи. Трябва младите ни футболисти да отидат в чужбина и да се развиват, за да правят разликата и при нас. Те се класираха за голям форум, биха Италия, а ние днес играхме с тях като равен с равен, значи имаме потенциал. Те имат добро поколение и се възползват от шансовете си. Просто ние вече трябва да имаме и резултати, не само да чакаме. Резултати за нас, за Вас, за всички“, завърши опитният страж. А ето какво каза след мача Кирил Десподов.
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

61 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт