Млад талант на Барселона бе скастрен от Куман

Треньорът на Барселона Роналд Куман не е човек, който би спестил нещо някому, още повече когато става въпрос за негов футболист. Последният такъв, който получи обилна доза критики от нидерландеца, е младият халф на каталунците Рики Пуч.

22-годишният халф не се ползва с доверието на Куман откакто той е начело на отбора и от началото на този сезон няма нито секунда в официален мач на тима във всечки турнири.

Самият треньор използва доста критичен тон последния път, когато говори за Пуч, заявявайки: „Той трябва да се подобри в много аспекти на играта. Онзи ден той се разгря и имаше възможност да влезе, но накрая Алба се контузи. Той трябва да тренира като всеки млад мъж“.

Очевидно ситуацията за Рики Пуч на „Камп Ноу“ е много сложна и дори подкрепата на президента Жоан Лапорта, който сподели, че ако Барселона подпише нов договор с халфа, то Куман трябва да му дава повече игрови минути, не е ясна гаранция, че Пуч ще намери място в състава. Въпреки това, обаче, младият испанец на няколко пъти изрази желанието си да остане при каталунците, макар че е в края на опашката на резервната скамейка.

Педри улеснява Барселона за подписването на новия договор

Куман: Не се страхувам ни най-малко за бъдещето си

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт