Моуриньо съсипа играчите си в брутално интервю след разгрома (ВИДЕО)

Мениджърът на Рома Жозе Моуриньо бе бесен на футболистите си след тежкото поражение от Бодьо Глимт с 6:1 в мач от груповата фаза на Лигата на конференциите. Специалния реши да съхрани голяма част от титулярите си, като вместо тях пусна почти изцяло резервен състав.
Това обаче му изигра лоша шега, тъй като през второто полувреме „вълците“ бяха тотално разгромени от своя съперник. Моуриньо не спести критики към играчите си след резила, като в прав текст заяви, че футболистите на Бодьо Глимт са по-добри от неговите играчи.
„Те имат повече качество от нас. Техният първи отбор е много по-добър от нашия втори отбор. Така че това е моя грешка. Исках да дам почивка на играчи след мача с Ювентус и преди мача с Наполи, взех това решение и накрая… техните играчи са по-добри от моите играчи. Техният отбор е по-добър от моя.
Разбира се, 6:1… можеше да е 5, 7, 8, защото мачът отиде в посока, в която губиш контрол над всичко. Реалността е такава, че по-добрият отбор с по-добрите играчи победи. Исках да дам почивка на част от титулярите и бяхме наказани за това“, коментира Жозе Моуриньо. Още от Специалния чуйте във видеото:

MOURINHO: – @Glimt have better players than my players.(@JanAageFjortoft) pic.twitter.com/yqmIdVAwvr
— Viaplay Fotball (@ViaplayFotball) October 21, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт