На фамилията „Скамака“ не ѝ върви – арестуваха и дядото на национал на Италия

22-годишният нападател на Сасуоло – Джанлука Скамака, определено може да бъде горд от представянето си през тази година, тъй като успя да си спечели повиквателна за националния отбор на Италия и дори записа първи минути с екипа на европейския шампион.
Той порита половин час на 8 септември при разгрома на „скуадра адзура“ с 5:0 срещу Литва, а преди три дена се опита да помогне на своя тим и при нулевото равенство със Северна Ирландия, което го прати на баражите за Мондиал 2022…

И докато 2021 г. е успешна за Джанлука в личен план, то не така стоят нещата за неговата фамилия. В рамките на броени месеци първо неговият баща, а сега и неговият дядо бяха арестувани от италианската полиция за нарушение на обществения ред!
Емилиано Скамака бе потрошил няколко коли на базата на Рома в Тригория по-рано през годината, но „Il Messaggero“ съобщава днес, че последната изцепка на фамилията е дело на дядото – Сандро.
В бар, който се намира в квартал Фидене в предградията на Рим, най-възрастният Скамака е бил арестуван, защото е опрял нож в гърлото на един от клиентите. Най-вероятно се касае за прекомерна употреба на алкохол, тъй като успоредно с това е започнал да заплашва и останалите посетители в заведението.
Пристигналите полицаи са се опитали да озаптят дядото на футболиста, но впоследствие се е наложило да използват и сила, за да го обезоръжат. Сандро Скамака е оказал съпротива и затова е бил арестуван, а вече е и обвинен в отправяне на заплахи, притежание на оръжие и съпротива при арест!

Gianluca Scamacca’s grandfather Sandro was arrested yesterday after putting a knife to a client’s throat in a bar in Rome. https://t.co/HRdhcrccFk #ITA #Scamacca #Italy #Calcio #SerieA #Sassuolo
— footballitalia (@footballitalia) November 18, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт