Нарече ли Юрген Клоп Купата на африканските нации „малък турнир“? (ВИДЕО)

Старши треньорът на Ливърпул Юрген Клоп отговори на журналист, който поиска от германския специалист извинение за думите му относно Купата на африканските нации. По време на пресконференцията след мача с Порто в Шампионска лига (2:0) Клоп заяви, че през януари има „малка причина“ да загуби някои от най-добрите си играчи по средата на сезона.
Репортерът заяви: „По време на вашата последна пресконференция, вие нарекохте Купата на африканските нации „малък турнир“. Мисля че това е обида за играчите, феновете и хората на континента и мисля че дължите извинение на този континент“.
„Нямах това предвид. Дори не съм бил близо до идеята, че искам да говоря за Купата на африканските нации като за „малък турнир“ и за Африка като малък континент. Казах: „о, има малък турнир през януари“. Иронично. Все пак е турнир, и то голям. Губим най-добрите си играчи заради него“, отговори Клоп.
„Аз знам, че никога няма да мисля така. Но не разбирам защо помислихте това, наистина не е добре и никога не бих го направил“, добави наставникът.
Вижте и обезумялата реакция на Юрген Клоп след грозна симулация в дерби с Челси.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

4 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт