Наско Сираков: Всеки член на УС трябва да участва в подобряването на финансовото състояние на Левски (ВИДЕО)

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков говори пред медиите при представянето на част от новия Управителен съвет на клуба в лицето на Иво Ивков, Даниел Боримиров и Радослав Разпопов. Той бе категоричен, че всеки член на УС трябва да мисли как да участва в подобряване на финансовото положение на клуба.

„С г-н Борисов, генералният ни спонсор, обсъждахме нашироко вижданията ни за усправлението на Левски. Стигнахме до единодушно решение, че този Управителен съвет ще трябва да бъде от хора, който 24 часа, 7 дни в седмицата мислят и работят само и единствено за Левски. Това не е пълният състав на УС. Надяваме се до месец и половина той да бъде допълнен“. 

„Не знам Даниел какво не е работил в Левски. Може да се каже, че завръщането му ще обедини почти всичко, което е вършил преди. Ние си представяме Боримиров, като лицето на клуба. Разчитаме много на сериозните връзки, които е изградил през годините. Вече свърши една сериозна работа за Левски. Той е свързан с най-големите успехи на клуба. Много разчитаме, че човек като него ще намери начин да предаде част от това желание и хъс, с които той защитаваше синята фланелка, и на сегашните футболисти“.

„При всички положения ще искаме на Нова година да подобрим материала в първия отбор. Ако някой очаква грандиозни селекции по 7-8-10 човека, което се правеше години наред – този филм приключи. Максимумът, кйто можем да вземем е 2-3 души. Бъдещите попълнения на Левски ще бъдат избирани много внимателно. Финансовите параметри ще обсъждаме с генералния спонсор. Те също са запознати със ситуацията. В следващите три месеца ще работим по тези въпроси“.

„Идеята на този УС е намиране на пари. Всеки един член терябва да мисли как да участва в подобряването на финансовото състояние на клуба“. 

„Заставам зад решението си на Конгреса. Последните 30 години в България се издигна в клут лъжата, кражбата. Винаги съм се стремял да живея и действам според моите виждания. Заставам зад това свое решение. Казах го и преди конгреса – аз съм коректен човек. Заставам 100% зад решението си. Много неща обаче не ми харесаха – основно съставът на новия Изпълком. Аз съм за сериозна промяна, но трябва да я направи Боби Михайлов. С този Изпълком вече не вярвам как ще я направи“.

„Надявам се в следващите 10 дни да отворим ваксионационен център пред стадиона, за да могат феновете и хората да се ваксинират спокойно. Трябва да се помисли, че ваксинирани и прекарали вируса да могат да ходят на стадионите. Виждаме как е навсякъде по света. Нищо не коства ваксинираните да присъстват спокойно на футболните срещи. Апелирам към властите да преосмислят това свое решение“. 

„Много ще е грешно 48 часа след провеждането на конгреса да нападаме или да показваме каквито и да било очаквания. Аз предлагам да се даде шанс на Боби, който лично на мен ми обеща, че ще има промени в работата на БФС. Пак бих го подкрепил. Ние сме прекалено близки приятели. Вярвам, че той ще намери сила в себе си да промени нещата в българския футбол. Той има нужда от абсолютен рестарт“.
 

Избраха нов Управителен съвет на Левски, Боримиров влиза в него

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт