Нечовешко – над 50 см: Вратът на едва 18-годишния Майк Тайсън (СНИМКА)

Майк Тайсън е един от най-великите и най-безмилостни боксьори, които някога сме виждали на ринга. Железния Майк имаше знаменита и славна кариера, но в същото време и полемична.
По време на нея той спечели 50 от 58 битки, като 44 от победите дойдоха след нокаут. Тайсън бе респектираща фигура на ринга още от много, много ранна възраст. А една от основните причини, за да изглежда толкова респектиращо, бе… размерът на неговия врат.
На едва 18-годишна възраст той е имал 50,8-сантиметров врат, което е изключително впечатляващо. Има и снимков материал в подкрепа на тези думи, а кадрите изглежда дори нереално.
Още от миналото Тайсън бе известен със своя врат и той го е тренирал специално, за да заздравява все повече тази част от тялото си. Той е използва и много на брой упражнения за целта (можете да видите някои във видеото по-долу в материала).
И докато на кадрите упражнението изглежда опасно и болезнено, ако се изпълнява правилно (което никак не е за подценяване), може не само да заздрави врата, но и да намали шансовете за сътресение – нещо, което е много важно, когато говорим за бокс при най-тежките.
Любопитното е, че Антъни Джошуа също бе опитал това опражнение преди свой мач срещу Александър Поветкин, но далеч не се доближи до изпълнението на Тайсън. Все пак Майк Тайсън е неповторим!
Припомнете си и как Майк Тайсън предложи 10 бона, за да се бие с горила!

Mike Tyson’s neck 😳 pic.twitter.com/QAeyapkqyH
— Roots of Combat (@RootsOfCombat) August 17, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт