Неймар изуми: Мондиал 2022 е последен за мен, нямам силата да се справя

29-годишният атакуващ футболист Неймар изуми със свое изказване, че Мондиал 2022 ще е последното за него световно първенство. Той е участвал в две издания на най-престижния турнир с Бразилия – през 2014 и през 2018 година, отпадайки съответно на полуфиналите и на четвъртфиналите.
Звездата на ПСЖ призна, че не вижда как би удължил кариерата си с националния отбор до Световното първенство през 2026 година, което ще се проведе в САЩ, Канада и Мексико.
„Мисля, че това е моето последно световно първенство. Виждам го като последно, защото не знам дали имам силата на съзнанието, чрез която да се справям с футбола още. Ще направя всичко, за да се проявим добре, ще направя всичко, за да спечеля Мондиал 2022 със своята страна – да реализирам най-голямата ми мечта, откакто съм дете. Надявам се, че можем да го направим“ – заяви Неймар през DAZN.
А Неймар попадна сред 30-те играчи, които ще се борят за „Златната топка“.

„I don’t know if I have the strength of mind to deal with football any more.“Neymar expects the 2022 World Cup will be his last 🏆Watch Neymar & The Line Of Kings now exclusively on DAZN https://t.co/uhtjETVSyP pic.twitter.com/Dyl4rDEHce
— Goal (@goal) October 10, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт