Нова карантина за Кимих?

Полузащитникът на Байерн Мюнхен Йозуа Кимих изненадващо пропусна последната тренировка преди баварското дерби срещу Аугсбург, като медиите в Германия бяха озадачени от отсъствието му. Впоследствие стана ясно, че той със сигурност ще пропусне двубоя срещу местния съперник. Треньорът на баварците Юлиан Нагелсман обясни ситуацията около полузащитника.

Кимих няма да може да отседне в хотела на Байерн, защото е неваксиниран

„Общувам с ваксинираните и неваксинираните по един и същи начин. За мен неваксинираните не са по-лоши хора. В началото на седмицата те не можеха да бъдат в един хотел с другите от отбора, но вече могат. Кимих е имал контакт с човек, който има симптоми на коронавирус. Пропусна теенировката от съображения. Ще разберем какво се случва с него утре“, обясни Нагелсман.

Макар Кимих да е с отрицателен тест, ако човекът, с когото е имал контакт се окаже положителен за заразата, полузащитникът на Байерн ще бъде поставен под 7-дневна карантина. Той вече пропсуна мачовете на националния отбор на Германия, защото бе контактен. Тогава карантината му бе 14 дни.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт