Нови „перли“ в ЦСКА – бразилец и ганаец акостират на „Българска армия“ през зимата?

В днешния 18 ноември (четвъртък) „Мач Телеграф“ „нарежда“ два входящи трансфера в българския гранд ЦСКА. Изданието твърди, че „червените“ могат да се подсилят с двама полузащитници – един бразилец и един ганаец!
Името на кариоката не се споменава, но се твърди, че клубът е в напреднали разговори с него и той може да пристигне на „Българска армия“ още през месец януари. „Армейците“ пазят в тайна името на футболиста, но според източници на изданието той не е млад, а е играч със солидна визитка.

Ганаецът, който носи името Абдул Фатау Исахаку, пък е на 17 години и се споменава, че е бил препоръчан на ЦСКА от турски агенти. Той играе като халф, но може да действа и по крилата и се смята за един от най-големите таланти на африканската страна. 
Исахаку дори има изиграни два мача за националния отбор на родината си, а с младежите на Гана до 20 години е спечелил Купата на африканските нации, която се е провела в Мавритания…
На този етап той е собственост на Стедфаст, но е преотстъпен на Дриймс (и двата тима играят в първа дивизия на Гана).
Ако такъв трансфер се осъществи, 17-годишният Абдул няма да е първият футболист от тази държава, който се появява при „червените“ – 20-годишният Бисмарк Чарлз също е ганаец, но през този сезон често е преследван от контузии и не е играл от 22 август…

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт