Обрат: Селекцията в Левски приключва до дни с привличането на бразилски нападател

Столичният гранд Левски вече си осигури две нови попълнения в лицето на шведския централен защитник Ноа Сонко Сундберг и крайния бранител Цунами, с когото бе подписан договор за две години и половина във вторник (23.11.).
Преди време се заговори, че „сините“ имат силен интересен и към един от съотборниците на бразилеца в Ботафого ПБ – нападателя Велтон, но когато кацна на „Летище София“, Цунами отрече да е получавал такива сведения от колегата си!
По информация на „Гонг“ обаче, Левски е на броени дни от това да подпише договор с Велтон, като за целта той просто трябва да разтрогне контракта си с Ботафого, който иначе изтича през лятото на 2022 година. 26-кратните шампиони на България не могат да си позволят да плащат трансферна сума и това е единствената опция пред тях, ако не искат да чакат до отварянето на летния трансферен прозорец.
Изданието допълва, че до ден-два ще има развръзка около този казус и съобщава, че самият Велтон вече си е стегнал багажа и в момента, в който уреди взаимоотношенията си с бразилския клуб, ще се качи на самолета за България.
Очакванията са, че той също ще подпише договор с Левски за срок от две години и половина, а с неговото привличане зимната селекция на „сините“ ще може да се смята за приключена!
„Гонг“ допълва, че от стадион „Георги Аспарухов“ нямат никакъв интерес към третия бразилец, чието име се завъртя в медийното пространство в последните дни – офанзивният футболист Марлон…
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт