Острата критика към Неймар, която може да унищожи ПСЖ

Пари Сен Жермен получи остри критики след първото си поражение за сезона във френското първенство, а Неймар е в центъра на вниманието заради неговото лошо представяне. Във Франция, а дори и в неговата родина Бразилия посочват, че нападателят е просто бледа сянка на това, което е бил.

Поражението, въпреки че е първото за сезона и идващо след победата срещу Манчестър Сити в Шампионска лига, нарани много парижани. Грешките в защита и лошото представяне в атака, без да се стигне до точен удар в противниковата врата, нажежи напрежението в тима.

Тези критики сочат директно към Неймар. Бразилският нападател регистрира най-лошия си старт и това не остава незабелязано.

„L’Equipe“ препоръчва на своите читатели да пуснат видеоклипове на Неймар от 2017 или 2018 година: „Дишай дълбоко“, преди да видят неговите изпълнения през последните месеци, които „ще разплачат най-чувствителните“, посочват те.

Неймар винаги е коментирал живота си извън терена, като често е причина за непрекъснатите упреци към играта му. Напоследък бразилецът е обвиняван за неговото наднормено тегло, което самият той се опита да отрече, като показа мускули, след като отбеляза с Бразилия.

„RMC“ използва статистиката си, за да подчертае, че той далеч не е футболистът, който се стреми към „Златната топка“. Бразилецът е с 1 гол и 2 асистенции в първите си седем мача.

Трудностите в дрибъла, което беше доскоро най-големият му добродетел и липсата на прецизност в подаванията, смущават феновете на ПСЖ.

Не само френските медии сочат за неговото слабо представяне, но и бразилските медии са загрижени и казват: „Неделята беше много лоша“.

Във Франция: ПСЖ сгреши с Неймар

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт