Откриват в София първата си по рода школа за индивидуална подготовка

В София се открива първия по рода си тренировъчен център за индивидуална и специфична футболна подготовка – Sofia Football Lab. Повече подробности за центъра и събитието по откриването:
Официалното откриване на първия по рода си тренировъчен център за индивидуална и специфична футболна подготовка – Sofia Football Lab. Концепцията, визията, методите на работа и тренировъчните програми следват модела на френския специалист Робер Боавен, който се специализира през последните сезони в индивидуалните тренировки с деца, юноши и професионални играчи и демонстрира забележителни резултати в тази сфера.
Sofia Football Lab е истинско футболно средище, което има за цел да помогне на футболните таланти на България да развият максимално техните качества и да се усъвършенстват във всеки един компонент от футболната игра с правилна и целенасочена работа.
Sofia Football Lab предлага :
– Индивидуални тренировки и в малки групи по Методологията на Робер Боавен за деца, юноши и възрастни
– Футбол 3 / Футбол 4 / Футбол 5 с прегради за максимален интензитет и динамика на игралните действия
– Джитбол
– Текбол
– Вратарска школа
– Футболни студийни програми, шоу програми и авторски обзорни футболни предавания
– Любителски турнири и първенства за всяка възраст
– Отлично настроение и приятелска обстановка
Официалното откриване ще бъде осъществено от блестящото дуо в лицето на водещия на студия Шампионска Лига Валери Генов и водещия на студията от българското първенство Георги Славчев. Те ще приветстват нашите специални гости, младите таланти-футболисти, техните родители, както и всички останали приятели на най-великата игра !
Sofia Football Lab ще бъде открита с детски турнир по футбол 4, който ни гарантира истинско шоу с изпълнения в стил Joga Bonito.
Откриването е в събота (16.10) от 15:30 часа на адрес „Цветан Лазаров 13“, град София.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт