Петър Величков отговори на Лечков и Костадинов и загатна какво следва

Петър Величков, един от членовете на екипа на Димитър Бербатов в битката за президентския пост, отговори на изказванията на Йордан Лечков и Емил Костадинов, които те направиха след вчерашния конгрес и мача на националния отбор по футбол.

Лечков: Ако човек е достоен, трябва да загуби достойно (ВИДЕО)

„На Йордан Лечков и Емил Костадинов да кажа следното – ако човек е достоен нямаше да се натиска още да стои в БФС след 16 години на безхаберие, лоши резултати, скандали и разправии с държавата. Няма държавно ръководство, което ще работи с това ръководство на БФС. Това е причината сега да казват – “при първа възможност” ще задействаме проекта, който беше направен от Красимир Балъков за 11-те детско-юношески школи. Да не се окаже, че тази първа възможност ще е чак когато това ръководство на БФС бъде отстранено. Тези хора нормални ли са? Кой Министър-председател и Министър на спорта ще работи с тях? Още имат да връщат пари, за които претендира държавата по предишно партньорство с БФС. Води се дело, което още не е приключило. Вижте настроението на футболната общественост, вижте и футболните гилдии“, каза Величков.

Костадинов: Ако Бербатов иска да се излагат още, нека да подават жалби

Той коментира и евентуалните бъдещи действия на екипа на Бербатов, след вчерашната заявка за обжалване.

„Дали ще се обжалват решенията на конгреса ще се види в близко бъдеще, след като се анализира случилото се там. Нека припомним, че моралният стожер Лечков заяви, още преди конгреса, че твърдо решенията ще се обжалват от тях. Реално той не бе видял какво и как ще се случи. Точно той да говори, че нямало да е морално да се обжалва този конгрес ми звучи като някаква тежка диагноза свързана с раздвояването на личността.Нашите планове ще бъдат оповестени скоро“, каза Величков.

„Едно е ясно, процесът по отсраняването на това ръководство на БФС и легитимирането на ново, общоприето ръководство, което да започне всичко от “под нулата” няма как да завърши без да е започнал. Този процес Този процес вече започна и ще бъде завършен, уверявам ви. Нека кажа нещо на Михайлов и хората около него. Това момче, с фигура на спортист и облечено в черно, което ми беше изпратено преди време, неясно от кого, да ми каже, че ако продължа да се занимавам с футбол децата ми ще растат без баща, няма да ме уплаши. Посмее ли някой да застраши мен или семейството ми, ще се сблъска с товарния влак – цялата тежест на закона. Само да посмеят“, завърши Величков.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт