Плашещо: Пребитата футболистка на ПСЖ – показа нейни рани (СНИМКА)

Звездата на ПСЖ Кейра Амрауи показа снимка на рани, които е получила при ужасяващия инцидент, при който тя бе извлечена от автомобил и физически наранена чрез ютия. Както е известно, първоначално за това бе обвинена Амината Диало.
Именно Диало, която играе на същата позиция като Амрауи, е управлявала колата по време на случилото се. Тя бе задържава по подозрения, че е организирала атаката. Впоследствие обаче бе освободена и публично отрече всички обвинения.
Френското издание „Екип“ разкрива още детайли. Те били в служебен автомобил и се прибирали от отборна вечеря. Хората, които нападнали Амрауи, се целили предимно в нейните крака, разказва 31-годишната Амрауи.
Френското издание пусна и снимка на бедрото на Кейра Амрауи, на която се вижда по какъв начин е наранен кракът ѝ. Една от последните версии за случилото се пък бе, че съпругата на легенда на Барселона има общо с нападението на звездата на ПСЖ.

L’Équipe muestra cómo quedó la pierna de Kheira Hamraoui tras el ataque en que fue golpeada en la pierna con una barra de hierro.Hasta el momento sigue la investigación. pic.twitter.com/7rf7PR4sYy
— Rafael Rivera (@RafaDato2) November 18, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт