Потресаващо: „Най-верният“ английски фен е намерен мъртъв в канал във Венеция (СНИМКА)

Определеният на Острова за най-лоялния фен на английския национален отбор по футбол Кевин Норман е починал при екскурзията си до Венеция, която вмести в програмата си за пътуването до Сан Марино, за да наблюдава последния мач на „трите лъва“ от световните квалификации.
Норман почина на 60 години. Той бе намерен мъртъв в канал във Венеция, като е била използвана неговата кредитна карта, за да бъде идентифициран.
Британецът е следвал националния отбор на Англия по футбол из цяла Европа през по-голямата част от живота си, като негови близки дори твърдят, че никога не е изпускал двубой на тима през този век – без значение дали домакински, или гостуване.
Освен това Кевин бе фен на Уотфорд. Фенове на тима дори започнаха организация за това при следващия двубой на „стършелите“ (домакинство срещу Манчестър Юнайтед) в 60-ата минута привържениците да започнат да аплодират Кевин.
От Министерството на външните работи и въпросите пуснаха специално съобщение за случилото се, което гласи: „Подкрепяме семейството на британеца, който почина във Венеция, като сме и в контакт с местните власти“.

EVERYONE AND I MEAN EVERYONE please get #kev4supporteroftheyear trending and lets get the #watfordfc legend Kevin Norman who passed away this week, supporter of the year at this season @WatfordFC annual awards!!#watfordfc #RIP #Legend pic.twitter.com/A3EjZPk2Ge
— Taylor Made Army TV (@TMA_TV) November 16, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

19 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт