Пояснение: 20 000 фенове на Левски ще издържат клуба с вноски всеки месец

През вчерашния ден на стадион „Георги Аспарухов“ се проведе среща между ръководството на Левски и феновете, на която публично бе изразено единодушие около идеята за създаване на сдружение на привържениците, което в бъдещ план да получи акциите и да управлява отбора.
Днес, 18 ноември, в медиите започнаха да се появяват и първите обсъждани идеи, които показват как това ще бъде възможно. Според „Мач Телеграф“, всеки „син“ фен, който желае да участва в това сдружение, ще трябва да плаща по 20 лв. членски внос всеки месец.
Простите сметки сочат, че ако 20 000 запалянковци на Левски внасят тази сума, това прави по 400 000 лв. чист приход за клуба на всеки 30 дена. Парите ще могат да бъдат плащани на вноски или еднократно за цялата година – 240 лева!
Идеята е, че това ще бъде минималната сума, срещу която всеки фен ще има право на глас при определянето на ръководните фигури на „Герена“. „Все пак има хора, които са готови да дават доста повече. Не може всички да са под един знаменател“, коментирал участник в сбирката.
Една такава финансова „инжекция“ всеки месец би позволила на Левски да изплаща редовно своите задължения към НАП, които висят като воденичен камък на врата му от много време насам.
От друга страна, най-вероятно ще има и специална структура, която ще играе ролята на свръзка между самия клуб и феновете. Идеята е тя да бъде съставена от двама души, които да следят как всяка страна спазва своите задължения. Смята се, че те ще бъдат популярни имена, които са известни сред цялата „синя“ общност…
ГАЛЕРИЯ от проведената среща между ръководството и феновете на Левски!
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

22 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт