Пребиха футболист на Струмска слава в Перник

Футболистът на Струмска слава Борислав Никифоров е бил пребит преди гостуването на тима в Перник за двубоя с местния Миньор. Треньорът на радомирци Владимир Димитров твърди категорично, че побойниците са фенове на Миньор. 

„Аз съм изключително притеснен от това, което се случва. Прокраднаха се идеи да не се играе мачът. Но след консултации с делегата и хора от БФС се стигна до решение да се играе, защото не е станало на територията на стадиона. Изместваме темата, че това е дерби между два тима в челото на класирането. 

Аз го видях момчето. Хематом на главата с разбита уста. Всичко се случва в Перник. Аз ги събирам в Радомир, за да тръгнем всички и да избегне такива инциденти. Влезе в едно заведение в квартал на Перник и са го били. Отговорно мога да кажа, че са били фенове на Миньор, защото са били с жълти фланелки. 

Най-лошото е, че това се случва за втори път на същото момче. Не мога да кажа какво е точно състоянието му в момента. Откараха го в Бърза помощ в Перник, от там го е заминал в към Пирогов в София“, заяви наставникът на Струмска слава минути преди началото на срещата. 

„Той е юноша на Миньор, те го освободиха и ние го взехме. Причакали се го пред заведение и са го пребили. Закаран е с бърза помощ. Въпреки че играе при нас, той учи в Перник“, коментира пред dsport шефът на управата на радомирци Кирил Николов.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт