Радослав Разпопов: Трябва да развием бранда “Левски“, за да сме по-атрактивни за нови партньори (ВИДЕО)

Членът на Управителния съвет на Левски и нов търговски директор на клуба Радослав Разпопов, заяви, че той и колегите му трябва да развият бранда “Левски“, за да може „сините“ да бъдат по-атрактивни за нови партньори и спонсори.

„Радвам се за възможността да работя с Наско Сираков, Иво Ивков и Даниел Боримиров. В Левски идвам от Palms Bet. Ще се занимавам с търговската част в клуба. Занимавал съм се с отварянето и менажирането на игрални обекти. Предстои ни много работа. Трябва планиране, правилни презентации, за да можем да привлечем нови партньори в клуба. Смятам, че ще пожънем успех, тъй като Левски е един от най-разпознаваемите брандове в България“.

„Нямаме подготвен следващ спонсор или рекламодател. Първо ще създадем качествен екип, за да станем по-желани от бъдещите рекламодатели и спонсори. Таргетираме всеки, които иска да се популяризира с бранда Левски. Всичко останало е работа, създаване на екип, насоченост на екипа. Брандът трябва да се развива и по този начин да станем по-атрактивни за нови партньори. За момента няма друг основен партньор“.

„В последните 2 години живеем в смутни времена, доста компании свиват своя бюджет, затова и има толкова голям отлив на рекламодатели и партньори“, каза той.

Наско Сираков: Всеки член на УС трябва да участва в подобряването на финансовото състояние на Левски (ВИДЕО)

Иво Ивков: Лицензът виси със страшна сила, бюджетът е изпилен докрай (ВИДЕО)

Даниел Боримиров: Не е приятно при това тежко финансово състояние да се плащат глоби (ВИДЕО)

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт