Рафаел Надал: Не знам кога ще се завърна на корта

Испанският тенисист Рафаел Надал говори открито за контузиите, които го тормозят в последно време. Матадора акцентира, че иска да се възстанови напълно преди да се завърне на корта, което обаче ще отнеме време.
„Искам да се възстановя напълно, преди да се върна в игра“, каза тенисистът, който този сезон бе принуден да се откаже от участие на Олимпийските игри в Токио и на турнирите от Големия шлем „Уимбълдън“ и Откритото първенство на САЩ.
„Не знам кога ще се върна на корта, работя много всеки ден. Имам специален план, който следвам, със съвсем ясни цели. Няма да кажа какви са целите, защото има неща, които не мога да контролирам на 100 процента, но в главата си имам ясен план и мога да заява, че нещата се случват по позитивен начин“, каза Надал пред репортери.
„В процес на възстановяване съм, постепенно увеличавам натоварванията. Трябва да бъдем внимателни, за да избегнем агресия към крака“, добави Рафа.
„Има неща, които не зависят от мен, но мога да ви уверя, че всичко, което правя досега, дава добър резултат“, завърши Рафаел Надал.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт