Роберт Левандовски категорично заяви желанието си да напусне Байерн Мюнхен още сега

Звездата на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски отново даде да се разбере, че желанието му е да напусне баварците през лятото и да потърси ново предизвикателство. Полякът е спряган усилено за трансфер в Барселона, но все още нищо не е уточнено между него и ръководството на немския колос.
„Не ми харесва да съм в такава ситуация. Времето ми в Байерн свърши. Не виждам никакъв шанс да продължа кариерата си там. Надявам се да не възпрепятстват напускането ми. Ще видим какво можем да направим в следващия две седмици, но не виждам никакъв шанс да продължа повече в Байерн. Най-доброто решение е да напусна“, каза Лева, след като беше попитан за бъдещето си.
В момента голмайсторът на „баварската машина“ се готви с националния отбор на Полша за участието в турнира Лигата на нациите и след края му ще се насочи към клубните си ангажименти. За полският национал предстоят доста интересни дни. „След състезанието ще има време да поговорим за ситуацията, но не виждам никаква възможност да остана повече в Байерн“, каза отново той.
Вижте още: Отлична възможност се открива пред Байерн ако Левандовски все пак напусне

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

17 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт