Съперникът на Кубрат на Triad Combat мечтае да се бие с… дъщеря си

Една любопитна мечта характеризира съперника на Кубрат Пулев на Triad Combat в Тексас този месец – Франк Мир. 42-годишният състезател по ММА възпитава дъщеря, която също се бие в клетка – Бела Мир. Нещо повече – американецът мечтае да се бие рамо до рамо с 18-годишната си наследница.
„Не съм приключил с ММА. Всъщност, преди да се пенсионирам, си мечтая да се бия заедно с дъщеря ми. Тя има вече 2 победи в 2 мача като професионалист. За щастие, аз съм млад баща и тя скоро ще навърши 18. През следващите три-четири години тя ще бъде в началото на 20-те си години и ще бъде шампион“, сподели Мир пред „MMA Junkie“.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bella Mir (@ladymir11)

Боецът, който ще се изправи срещу Пулев в смесена битка, включваща правила на бокса и на ММА, на 27 ноември в САЩ, признава, че е изненадан от успехите на Бела в неговия спорт. Малката Мир спечели дебютния си мач през октомври, а във втория си двубой надви след събмишън в първи рунд.
„Тя имаше един от най-добрите дебюти за ММА боец, който някога съм виждал. Беше приятна изненада. Не можах да повярвам каква популярност получи. Отначало ме изнерви вниманието, което тя получаваше, но сега всичко е наред“, споделя Франк Мир.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Bella Mir (@ladymir11)

Боецът призна, че обучава дъщеря си и ѝ помага да се развива и да върви напред. „Да се възползва от всички силни страни, които майка ѝ и аз ѝ дадохме. Няма да кажа нещо, което хората не биха очаквали от мен като баща, но след около три години всички ще разберат коя е тя“, завърши боецът.  Междувременно, Франк Мир показа любопитния начин, по който се подготвя за боя с Кобрата. 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

1 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт