Шави не си играе в Барселона: Поредна порция уволнения на „Камп Ноу“!

Със завръщането си на „Камп Ноу“ Шави Ернандес започна мащабни промени на всички нива в клуба, които продължават и до ден днешен. Медиите в Испания пишат, че поредните две уволнения вече са факт и те засягат двама души от лекарския щаб на Барселона!
Луис Тил, който отговаря за медицинските услуги на първия отбор на каталунците, вече не е на работа, както и още един специалист в тази област – Шави Янгуас.
Причините за тези решения се крият във факта, че Педри, Усман Дембеле и Ансу Фати получаваха повторно едни и същи контузии, въпреки че се смяташе, че са излекувани напълно и могат да играят на 100%.
Шави отново показа, че ще действа с твърда ръка в името на Барса, след като наскоро освободи и главния лекар на отбора + двама от рехабилитаторите! 

❗Barcelona have dismissed the first team medical officer Dr. Lluis Til. Dr. Xavi Yanguas is also fired.• Barça B’s Dr. Valle will be promoted for now, while they wait for Dr. Ricard Pruna to return. It could be now or in May next year.#FCB 👨‍⚕️Via (🟢): @fansjavimiguel [as] pic.twitter.com/Qrw7zvuNyF
— Barça Buzz (@Barca_Buzz) November 25, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

5 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт