Шави обяви кои двама играчи на Барселона не се продават въпреки слуховете

В последно време слуховете около двама от халфовете на Барселона – Гави и Френки Де Йонг, не спират. И двамата са пращани от медиите в различни отбори в последните няколко седмици, затова логично треньорът Шави Ернандес получи въпрос за двете млади звезди от испанските журналисти.
„Де Йонг и Гави са ни нужни. Те изобщо не се продават. Не възнамеряваме да ги продаваме, отсече Шави и добави: Рики Пуч е друг играч в нашия отбор. Ние разчитаме на него“. Думите му бяха цитирани от известния журналист Фабрицио Романо.
Легендарният халф на Барселона е петият треньор на Де Йонг, откакто е на „Камп ноу“. Всички досега са уважавали нидерландеца и са му гласували доверие, но според слуховете Шави го смята за неотменна част от неговия отбор. Гави също даде голяма заявка за място в стартовия състав при настоящия треньор. Наскоро стана ясно, че той не иска и да чуе да се премести в силен отбор в Англия (подробности тук).

Barcelona manager Xavi denied rumours on Frenkie de Jong leaving the club next summer: “We need them [de Jong, Gavi] – they are not for sale at all. Selling them isn’t our idea. Riqui Puig is like another player in our team. We count on him”. 🚫 #FCB
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) November 27, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

7 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт