Шефовете и феновете на Левски с нова среща за бъдещото сдружение

Ръководството на Левски организира втора среща със своите привърженици, на която да се обсъди идеята за учредяване на сдружение. Както е известно, „сините“ имат намерение да бъде създадено сдружение, което в бъдеще да се сдобие с всички акции на клуба. По този начин управлението на Левски ще попадне в ръцете на всички фенове.
Мажоритарният собственик на Левски, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще се срещнат с привърженици в Хаскоро непосредствено преди гостуването на Арда (Кърджали) в Първа лига. Ръководството на „сините“ вече организира подобна среща, която се състоя преди седмица на стадион „Георги Аспарухов“.
Публикуваме съобщението на Левски без редакторска намеса:
„Уважаеми привърженици,
В събота, 27 ноември „ПФК Левски“ съвместно с фенклуб „Непримиримите – Синьо Хасково“ организират левскарска среща в града!
В 10:30 часа пред сградата на „Община Хасково“ ще бъде отворен мобилният фен магазин. Освен официалната екипировка на любимия тим, ще може да бъдат намерени голяма част от артикулите от колекцията „Никой освен нас самите“ и още много други. Привържениците на „Левски“ ще имат възможност да подновят своите членски карти за 2022 година или да закупят такива.
В 12:00 часа в зала в непосредствена близост мажоритарният собственик на „ПФК Левски“ Наско Сираков, старши треньорът Станимир Стоилов, изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров ще обсъдят проекта „Левски на левскарите“ с привържениците от Хасково и региона, и ще разговарят по актуални теми относно състоянието и бъдещето на клуба.
Мобилният фен магазин ще пътува и до Кърджали, като ще бъде разположен пред сектора на „сините“ привърженици един час преди двубоя с „Арда“, който стартира в 17:30 часа.“
В същото време от Левски обявиха, че в четвъртък от 12 часа изпълнителният директор Иво Ивков ще даде пресконференция относно важните теми в клуба от изминалия месец от встъпването в длъжност на новия Управителен съвет на клуба. Ивков заяви наскоро, че Наско Сираков мечтае акциите на Левски да са във феновете.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт