Ще излъчи ли българска телевизия сблъсъка Пулев – Мир?

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев ще участва в очакваното с огромен интерес събитие – невижданият до момент формат Triad Combat, в който ще видим сблъсъци между две култури, между два спорта. ММА бойци излизат срещу боксьори, за да разрешат спора – кой е по-силният боен спорт.
А „черешката на тортата“? Там основна роля има най-силният представител на отбор „бокс“ – Кобрата, както и неговият съперник – най-силният от отбор „ММА“ – Франк Мир. Пулев срещу Мир е най-очакваният сблъсък и ще бъде последен от програмата. А в нея е включено и участието на световноизвестната група „Металика“, която допълнително ще вдигне градусите.
Правилата за мачовете ще са своеобразна комбинация от двата спорта, а самите сблъсъци ще се осъществят на триъгълен ринг. Първото е по идея на американския коментатор Шон Уийлок, а второто – на филмов продуцент. По този повод Мир се изпусна за тактиката си и разкри как смята да победи Пулев.
Шоуто започна дни преди срещите, като всеки един от бойците бе представен. Капитаните на двата тима подгряха подобаващо и изсипаха куп закани към противниковия отбор, а едновременно с това всеки от тях гарантира, че представителите на неговия тим ще смажат своите съперници. Както е известно, Шанън Бригс е капитан на отбор „бокс“, докато Куинтън Джаксън е за тим „ММА“.

Българинът Кубрат Пулев също се погрижи за шоуто, след като повтори малка изцепка, която сътвори преди сблъсъка си с Антъни Джошуа, състоял се през декември 2020 година. Тогава българинът провокира опонента си и се стигна до физически сблъсък. Този път пък Пулев замахна към лицето на Мир (ВИДЕО).
Мачът между двамата ще се състои в събота срещу неделя – ранните часове на 28.11 българско време. Към този час, два дни преди зрелището, няма българска телевизия, която да е закупила правата за излъчване и единственият начин, по който ще може да се наблюдава двубоят, е на платформата Fite по схемата „pay-per-view“. Иначе казано – ще трябва да се заплати, за да се гледа на живо мачът.
Шоуто ще бъде в Арлингтън, Тексас – Съединените американски щати. Въпреки че по този начин Франк Мир ще бъде своеобразен домакин срещу Кобрата, оказва се, че американските фенове ще стискат палци на Пулев срещу Мир.
Можете да видите и четете всяка информация за сблъсъка Кубрат Пулев – Франк Мир в Sportlive.bg 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

14 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт