Симеон Славчев опростил много голяма сума на Левски

Бившият футболист на Левски Симеон Славчев призна, че е опростил на „сините“ сума, която е много голяма за мнозина българи. Славчев не посочи точна сума, но заяви, че това е в миналото – той си остава левскар, загърбил е отношението на клуба към него и продължава да гледа напред.
„Ще продължа да бъда левскар, независимо от това, което се е случило. С Боримиров се разбрахме мъжки, не беше нужно нищо допълнително. Не искам да парадирам какво съм направил. Ако клубът е решил да го каже, да го направи. Не трябва аз да го изричам това. Ако питаме много от българите, сумата е доста голяма”, заяви Славчев в предаването „Домът на футбола“ по Диема Спорт.
„Тази заплата след промените, които се случиха в клуба, не съм я искал и не съм я изисквал под някаква форма. Винаги съм се съгласявал на това, което клубът може да даде в този момент. В първата среща с новите шефове казах, че каквото и да ми предложат, това ще приема. С течение на времето нещата не се развиха добре за мен.
Това вече е затворена страница за мен, запазвам симпатиите си и това, че съм фен на Левски. Искам когато отида на стадиона със сина ми, да се наслаждавам на мачовете. Не искам да се карам и да има омраза. Аз ходих на доста мачове, но не толкова открито. Не можах да покажа и 20% от потенциала си за тези две години. 
Беше доста кофти, защото атмосферата в съблекалнята при промените беше тотално различна. Много си тръгваха, много се връщаха. Много съдиха и бе тежък период. Аз въпреки това мисля, че само аз и Ники Михайлов, освен юношите, които за тях трябва да е чест, останахме въпреки всичко в клуба. Не се даде нужното „евала” към нас. Говорихме много, когато нямаше никакви пари“, заяви още Славчев.
Наскоро Славчев заяви, че е играл контузен за Левски и е бил готов да играе и без пари за „сините“.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт