Стил и класа от Левски: „Сините“ ще се обличат по европейски модел

Собственикът на Левски Наско Сираков е провел разговори с авторитетния български бранд за мъжка мода “МАНИАК” да облича представителния отбор и цялата делегация на клуба при пътуванията за мачовете в Европа и страната.
От популярната българска марка са останали очаровани от възможността, която им се предоставя да облекат стилно и класно любимците на „сините“, при това абсолютно безплатно.
Ето какво съобщават от ръководството на “МАНИАК”:
“След кризата, в която беше изпаднал отборът на „Левски“ в продължение на няколко години и след възкръсването му благодарение на треньора Станимир Стоилов, мажоритарния собственик Наско Сираков, на целия щаб и на сините фенове, за нас е чест да се погрижим за отличната визия на целия отбор на „Левски“. След разговори с Наско Сираков, с когото работим отдавна и отговаряме за неговия перфектен стил, за нас беше удоволствие да допринесем с нашия моден бранд за стилната и елегантна визия на борбените момчета на Станимир Стоилов.
Много познати лица в публичното пространство на България също се доверяват на “Маниак”, като Орлин Горанов, Калин Сърменов, Цветомир Иванов, Христо Мутафчиев, Борис Солтарийски, Алфредо Торес, Папи Ханс, български и световни опери и театри, телевизионни и филмови продукции.
Гордеем се, че работим с някои от най-известните оперни постановчици и режисьори и правим сценичните костюми за представления по целия свят, които са строго индивидуални и уникални.
Доказали сме се с годините на българския пазар не само с това, че работим качествено и с отношение към детайла, но и с това, че платовете и материалите, с които работим са на световно ниво.
Специализирали сме се в изработката на индивидуални поръчки на костюми за официални и тържествени поводи, по размери на всеки един клиент. Поласкани сме, че г-н Наско Сираков се обърна отново към нас за изработката на костюми на целия отбор и щаб на „Левски“ за участието му в европейските клубни турнири.
За нас ще бъде чест !
Желаем европейски победи на отбора и хилядите техни привърженици”. А кой български клуб иска братята Цоневи, разберете в този материал.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

26 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт