Стойчо Младенов: Важна победа, липсва ни последното докосване

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доволен от представянето на своя тим при успеха с 1:0 над ЦСКА 1948. Той похвали футболистите си за старанието им, но не бе никак доволен от играта им в завършващата фаза.

Страхотен гол на Матей от над 30 метра донесе успеха на ЦСКА над ЦСКА 1948

„Няма лесни мачове. Подходът ни бе правилен, бяхме се построили добре по терена. Единственото, което ни липсва е завършващото докосване. Затова и имахме проблеми през второто полувреме. Футболистите свършиха това, което трябва. Проблемът е последното докосване“.

„Имаме бързи крила и нападатели, които могат да изненадат съперника. Видя се и в мача – създадохме доста положения, но не успяхме да ги реализираме. При Лам има прекалено натоварване и оттам е контузията. Тя не е тежка. Ще е готов за следващия мач в шампионата. За Ахмедов още нищо не мога да кажа, трябва първо да говоря с доктора“.

„Важна победа. Когато ЦСКА не спечели 2 мача казват, че сме в криза. Когато спечелим 2 мача сме в серия. При нас се вижда голямо израстване. В определени мачове обаче се задъхваме и не издържаме на цикъла четвъртък-неделя“, каза Младенов.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

5 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт