Тиаго Силва изрази опасенията си за бъдещето на Неймар

Защитникът на Челси и Бразилия – Тиаго Силва, коментира откровено ситуацията с Неймар. Както е известно, съотборникът на бразилеца призна наскоро в интервю за DAZN, че е твърде вероятно да спре с изявите си за Селесао след Мондиал 2022. 
Ней удиви света с изказването си с оглед възрастта и статута на футболна звезда, че може да не облече повече фланелката на „златистите“ след декември 2022.
„Това е много трудна ситуация. Въпреки че знаем, че сме поставени под напрежение отвсякъде, това върху Неймар е различно. То изглежда целенасочено и персонализирано. Забравят какво е постигнал на терена. Неймар си има самокритика. Но хората не го критикуват за това, което прави на терена, а за нещата извън него. Той получава много голяма критика за неща, които нямат нищо общо с футбола“, започна той.
Надявам се, че няма да загуби своята радост, защото той е супер специално момче и се представя добре. Целият отбор е доста критикуван заради начина, по който играем, но макар и да не сме в най-добрия си период, ние постигаме позитивни резултати”, коментира Силва на пресконференцията си преди сблъсъка с Уругвай.
 
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт