Треньор извади невиждана СНИМКA, когато Тайсън Фюри тежеше… 180 килограма

Треньорът, който провежда заниманията на Тайсън Фюри, за първи път сподели една снимка на шампиона на WBC при най-тежките. Тя е отпреди трансформацията на тялото му – когато тежеше почти 180 килограма.
Фюри е на боксовата сцена вече от много години и е един от най-добрите. През 2015 година обаче изпадна в депресия и започна рязко да качва килограма. След това стана и зависим от субстанции, което единствено влоши психическото му състояние.
Той искаше да се завърне в бокса в края на 2017 година, но за тази цял тотално трябваше да промени начина си на живот. Тогава му бе казано, че трябва да загуби около 65 килограма, за да е в най-добрата си форма. Година след това се би с Дионтей Уайлдър.
Той ще остане в историята поради невероятното си завръщане на боксовия ринг, което продължи с мачове срещу Уайлдър и краен категоричен успех. В публикация в Инстаграм кондиционният треньор на Фюри Кристиан Блеклок качи снимка отпреди въпросната трансформация, която за първи път става публична.
Отчетена е ролята на Бен Дейвисън (бившият треньор на Фюри) и се посочва, че и той има голяма заслуга за случилото се. Наскоро пък стана ясно, че Тайсън Фюри ще се бие поне 3 пъти през 2022 година.

View this post on Instagram

A post shared by Kristian Blacklock (@kristianblacklock)

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

35 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт