Уайлдър се върна към „голямата измама“ на Фюри: Пак ще опита да мами

Наближава поредният и според мнозина последен епизод от съперничеството между Дионтей Уайлдър и Тайсън Фюри. Това ще бъде битка номер 3 между тях, а победителят ще носи престижната титла на WBC. До момента има едно равенство и един успех за британеца.
Последната им среща бе през февруари 2020 година, когато яростна серия от удари на Фюри в седмия рунд бе трудна за понасяне от Уайлдър, а в крайна сметка от неговия ъгъл хвърлиха бялата кърпа, което не бе прието никак добре от американеца.
След мача Уайлдър заяви, че Фюри е измамил в битката, използвайки забранени прийоми за своите ръкавици, чрез които да постави юмрука си по различен начин. Освен това той вярва, че Циганския крал е имал скрит предмет в ръкавиците си, а на всичкото отгоре обвини и собствения си треньор Марк Бреланд, който впоследствие бе премахнат от позицията си.
„Мислите ли, че той няма да опита да измами този път? О, те мислят, измислят голям план. Но аз ще му кажа едно: „Човече, ти не можа да ме отстраниш със „заредени“ ръкавици и при условията, при които бях. Не можа да ме нокаутираш, не ме нокаутира“ – заяви той пред 78sportstv.
Самият Фюри в миналото е отговарял на обвиненията на Уайлдър, като ги е определял за абсурдни. Повечето от световния тенис заемат именно позицията на британеца и не вярват в думите на Дионтей.
А наскоро Тайсън Фюри даде комично прост съвет към Дионтей Уайлдър как да го победи.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

10 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт