УЕФА праща сърбин да следи протокола на конгреса

Европейската футболна централа (УЕФА) ще изпрати сръбски делегат да наблюдава какво се случва на извънредния конгрес на БФС предстоящия вторник.
Горан Лакович е шеф на дирекция „Национални федерации“ към европейската централа. Сърбинът трябва да пристигне в София в понеделник.
Световната футболна централа – ФИФА, също трябва да отреди кой от нейните представители ще присъства в родната столица, за да може да съблюдава провеждането на конгреса, който ще се състои на 12-и октомври.
Двамата големи фаворите са актуалният президент Борислав Михайлов и Димитър Бербатов. В същия ден националният отбор на България приема Северна Ирландия в световна квалификация без абсолютно никакво значение за „трикольорите“ след шумния провал срещу Латвия във Вилнюс преди броени дни. 
България реално няма шансове за класиране на бараж за световното първенство в Катар. До края на квалификациите ни остава и гостуване на Швейцария. Ясен Петров изрази огромното си разочарование от резултата и играта на отбора във Вилнюс и отказа да се оправдава с терена.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт