Уорън Фийни: Дано срещу Ботев Вр да вземем втората си победа в шампионата

Мениджърът на Пирин Бл Уорън Фийни заяви, че се надява срещу Ботев Вр тимът му да успее да запише втората си победа от началото на сезона в efbet Лига. Срещата е утре от 18:00 часа на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград,

Пирин спря победната серия на Славия на Овча купел (ВИДЕО)

„Очакваме мача с нетърпение. Винаги е трудно да се пренастроиш след пауза за националните отбори, но мисля че успяхме да го направим. Преди прекъсването постепенно подобрявахме представянето си, като разбира се, има още какво да се желае. Ботев Враца е млад и опасен отбор. Играят с голям ентусиазъм и настроение. Имат и някои доста интересни индивидуалности. Трябва да сме уверени в нашите възможности. Трябва да подходим с нужната концентрация, да демонстрираме висок интензитет на действията в отделните фази на играта. Надявам се, че ще успеем в крайна сметка да вземем втората си победа от началото на сезона в първенството“, каза Фийни пред официалния сайт на клуба.

Добрата новина за мениджъра е завръщането на Светослав Дяков и Юлиан Попев, които изтърпяха своите наказания и са готови за игра.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

36 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт