В Англия изненадани от загубата на Бербатов на изборите в БФС

Медиите в Англия определиха загубата на Димитър Бербатов на изборите в Българския футболен съюз като „изненада“. Част от водещите издания на Острова отразиха Конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов беше преизбран за президент с 11 гласа повече от прекия му конкурент за поста Бербатов.
Daily Mail съобщи на читателите си, че Бербатов „изненадващо“ е загубил надпреварата за президентския пост. От Sky Sports, които имаха кореспондент на място пред НДК, пък съобщиха резултата и заключиха, че ако трите клуба, които не са гласували, решат да подкрепят Бербатов, той ще получи осем гласа от третия кандидат и гласовете с Михайлов ще бъдат равни.
От Sky Sports съобщиха във вторник, че Борислав Михайлов е отпразнувал победата си на изборите още предишната вечер. Английските медии следят с интерес темата около българския футбол заради расисткия скандал, който избухна през октомври 2019 година по време на мач между България и Англия на Националния стадион „Васил Левски“. Именно след този мач Борислав Михайлов подаде оставка, а две години по-късно си я оттегли.
След мача на националния отбор със Северна Ирландия Емил Костадинов „захапа“ Бербатов (вижте подробности тук).

Dimitar Berbatov surprisingly LOSES race to become new Bulgarian FA president https://t.co/Apcq9qRXJQ
— MailOnline Sport (@MailSport) October 12, 2021

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

14 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт