Въпреки успеха: Стойчо Младенов отличи очевидния най-голям проблем на ЦСКА

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след минималния успех с 1:0 над ЦСКА 1948 от Първа лига. 
„Няма лесни мачове. Подходът ни беше правилен, добре се бяхме разположили на терена. От изграждането на играта до завършващата фаза – всичко е, както тренираме. Само типичният ни проблем при завършващата фаза и оттам дойде напрежението в края. Завършекът на атаката – това е в момента проблемът при нас.
Калоян все още не е адаптиран към схемата ни на игра, затрудни ни липсата на Кайседо и контузията на Ахмедов. Не е бил замисълът да се приберем и на контраатака. В такъв вариант обаче също сме силни, имаме бързи крила. Но последното докосване винаги е неправилно и неточно.
Лам получи прекалено много натоварване. Дойде и започна да играе на 4 дни мачове. Не е тежка контузия, мисля, че ще се възстанови след почивката и че ще е готов за следващия мач. 
Важна е победата, когато ЦСКА не победи 2 мача, казват, че сме в криза. Здраво стъпили сме на земята. Знаем, че във футбола и това го има – да загубиш мач, точка. Има голямо израстване, откакто работим с футболистите. Това постоянство, което искам, спада при тези постоянни мачове“ – заяви Младенов след мача.
Вижте и изумителният снаряд от 40 метра на Юрген Матей, който донесе успеха на ЦСКА над ЦСКА 1948 (ВИДЕО).

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

17 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт