Венци Стефанов преди 3 години: Как да стане с Мапуку, Папуку, Бамбуку…

Босът на Славия Венцеслав Стефанов привлече нов нападател, с който само преди три години се подиграваше с името му. Става въпрос за Жуниор Мапуку, който през 2018 година беше футболист на Левски, а по онова време Венци си послужи с него като пример, че водещите отбори в България разчитат основно на чуждестранни играчи. 
С това Венци оправда липсата на успехи за националния отбор, който не успя да се класира за Евро 2020. Стефанов открай време е в конфликт с Левски и редовно насочва звучни коментари към тях. През 2018-а той нарече Мапуку „Папуку“ и „Бамбуку“, а три години по-късно го взе в отбора си, макар да твърдеше, че „няма как да стане“ с такива играчи.
“Дайте да ударим на Боби Михайлов 100 тояги на голо, че не сме се класирали на европейското. Как да стане с Мапуку, Папуку, Бамбуку… Е, вчера по-тъмните момчета в ЦСКА бяха 7-8 парчета. Да не говорим за другите – Левски, Лудогорец, Ботев… Локо Пд със сръбско-хърватската инвазия. Защо не дават на добрите български футболисти да играят? Какво им е виновен БФС? Откъде – накъде? Докато не даваме шанс на българските момчета – така ще е!“, каза Стефанов през 2018-а.
ТУК може да видите 13 изключително култови лафове на Венци Стефанов от миналото!
 
 

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

2 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт