Вердер Бремен иска да задържи Груев под натиска на Аякс

Вердер (Бремен) няма никакво намерение да се разделя с Илия Груев-младши, заяви директорът на германския клуб – Франк Бауман. От Аякс са предложили 1.5 млн. евро за младежкия ни национал, но от ръководството на „докерите“ са оптимисти, че ще задържат 22-годишния халф и дори планират удължаване на договора му. Настоящият контракт на българския талант е до лятото на 2023 година.
“ Целта ни е да го задържим, надяваме се да успеем да го включим в предстоящия лагер, но тепърва ще се водят разговори. Ясно ни е, че представлява интерес и за други клубове, но ние сме оптимисти.“, призна Бауман пред немското издание Bild.

За Вердер предстои подготвителен лагер в Цилертал, Австрия, който ще стартира на 30 юни, като през сезон 2022/2023 тимът ще играе в Първа Бундеслига, след като завърши на второто място във второто ниво на Германия.
През изминалия сезон Груев записа 26 мача във Втора Бундеслига, като стартира като титуляр в 11 от тях. Освен Аякс, редица германски клубове също са по петите на Груев, пишат медиите в страната.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

11 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Вижте още от категорията: Спорт