Вицепрезидентът на Интер: Никога не сме били близо до подпис с Меси

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети заяви, че „нерадзурите“ никога не са били близо до това да подпишат договор с седемкратния носител на „Златната топка“ Лионел Меси, каквито слухове се появиха преди време. Бившият бранител също така разкри, че след пандемията от коронавирус финансовата ситуация в клуба е доста сложна.

Ривалдо: Меси е в Топ 3 на най-великите, но не е първи

„Истината е, че никога не сме били близо до това да подпишем с Меси. След пандемията клубът се оказа в сложна финансова ситуация. Освен това, никой не си мислеше, че Лео ще напусне Барселона. Случилото се беше голяма изненада. Радвам се за него. Наскоро го срещнах в Париж и го прегърнах. Той много искаше седмата “Златна топка” и я заслужи“.

„Помня, когато Лаутаро дойде при нас. Той беше много млад и ние не се фокусирахме върху моментното му представяне, а върху това какво може да постигне в следващите три, четири или пет години. Доволни сме, защото сега Лаутаро е много по-зрял, адаптацията му приключи и той намери точния баланс. Сигурен съм, че Мартинес ще е една от големите звезди на Мондиал 2022“, каза Санети.

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

35 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт