ВИДЕО: Бербатов обясни откога и защо е случката с охранителя и „Бентли“-то му

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов обясни какво и кога се е случило на видеото, което бе разпространено в социалните мрежи в качество на компромат срещу него. Става дума за клип, на който футболната звезда спори с охранител, след като се опитва да влезе с луксозния си автомобил в забранена за коли улица. В крайна сметка охранителят отстъпва и Бербатов минава по забранената улица.
Видеото се появи вчера в групата във Фейсбук „Забелязано в София“ и авторът ѝ обвини бившия нападател в мутренско поведение, че „гази деца“ и го призова да дари „Бентли“-то си за детския футбол. Благоевградчанинът обяви, че случката е отпреди две и половина-три години.
„Моите деца тренираха гимнастика горе на базата. И получавам обаждане от голямата дъщеря, че малката нещо плаче и я боли. Аз се качвам, тръгвам, мокро е, вали. Като стигнах, човекът там каза, че не може да ме пусне, имало нареждане да не ме пуска. Приех го малко лично. Не реагирах както трябва. В същия момент ми звъни жената, пита: „Взе ли детето“. Не знам как ще ви се стори, но рискът да имам ядосана жена вкъщи не ми харесва. Предпочетох да направя това, което направих“, каза Бербатов по време на пресконференцията днес, която даде заедно с Мартин Петров, Стилиян Петров и други членове на екипа си.
Видеото можете да изгледате тук.
„Дали ми беше правилна реакцията – не, разбира се, че не. Аз, като всички мъже, като карам кола съм малко по-различен. Псувам, викам, изпреварвам, все неща, които не се правят. Знаете как приемаме всички личните неща – имаме деца, семейство, нещата стават малко по-различни. Бях длъжен да изясня за какво става въпрос“, допълни легендата. А ето защо БФС ще сезира УЕФА заради Бербатов.
https://www.facebook.com/100003057855989/videos/4232157833578696/

Вижте още от най - актуалното за Благоевград

0 преглеждания

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Вижте още от категорията: Спорт